درس‌هایی از خلاف‌کاران

برای موفقیت باید خوب باشیم یا بد؟ دنیا جای خوب و امنی است یا نه؟ «درس‌هایی از خلاف‌کاران» به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد.

بسیاری بر این باور هستند که بدی قوی‌تر از خوبی است. شاید آدم‌های بد جزای عملشان را در کوتاه‌مدت نبینند، اما فکر می‌کنید خوبی به‌معنی ضعف است؟! آیا مردم درستکار و قابل‌اعتماد بیشتر وقت‌ها می‌بازند و ضرر می‌کنند؟!
احتمالاً این سؤالات به ذهن شما نیز خطور کرده است: آیا من می‌توانم به همه احترام بگذارم؟ آیا من می‌توانم به حق خودم قانع باشم و در عین حال موفق هم بشوم؟ آیا می‌توانم با آدم‌هایی که باوری به اخلاق ندارند همکاری کنم؟ و آیا این همکاری‌ به نتیجه‌ای خواهد رسید؟

دسته‌بندی افراد

در «درس‌هایی از خلاف‌کاران»، افراد به سه دسته تقسیم می‌شوند:

۱) افراد دهنده: کسانی که به دیگران کمک می‌کنند و قابل‌اعتماد هستند. آن‌ها در حد توان‌شان هر کاری بتوانند برای دیگران انجام می‌دهند. مهم‌تر از همه، آن‌ها در خوبی کردن به دیگران پیش‌قدم می‌شوند.

۲) افراد سازگار: کسانی که برای خوبی پیش‌قدم نمی‌شوند، ولی پاسخ خوبی را با خوبی می‌دهند. این افراد همیشه از حقوق خود محافظت کرده و اگر به حریم آن‌ها وارد شوید اعتراض می‌کنند.

و دسته سوم یعنی آدم‌های

درس‌هایی از خلاف‌کاران

این محتوا با تلفیق ویدئو و اسلاید به یک آموزش لذت‌بخش تبدیل شده است. شما در «درس‌هایی از خلاف‌کاران» با دانشی جدید آشنا می‌شوید. این دانش، انتخاب دوستان و شرکایی را به‌دنبال دارد که رشد بی‌نهایت شما را رقم خواهند زد. شما این درس‌ها را از لابه‌لای داستان‌های واقعی خلافکاران، دزدان‌دریایی و… فرا خواهید گرفت. همچنین، با تحقیقات جالبی آشنا خواهید شد که الگوهای اعتماد و خیانت را شبیه‌سازی می‌کنند. در این راستا از روان‌شناسان اجتماعی، ریاضی‌دانان و برنامه‌نویسان کامپیوتری کمک گرفته شده است.

سخن پایانی:

اگر ضمن لذت بردن از تحقیقات و داستان‌های واقعی دنبال کسب دانشی متفاوت از آنچه تا کنون می‌دانسته‌اید هستید، همین الان این آموزش را دریافت کنید.

سعید حدادی

 

ویدیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.